Alla inlägg under september 2011

Av Marie - 9 september 2011 11:48

Har nu kommit igenom Fallen av Kate Lauren och vill rekommendera den till er som också har dille på paranormal romance (på rak arm är det väl Stenman och Ragen bland annat...). Inga vampyrer men några änglar. Kan det vara något?


 


Saxat från adlibris:

There's something achingly familiar about Daniel Grigori.

Mysterious and aloof, he captures Luce Price's attention from the moment she sees him on her first day at the Sword & Cross boarding school in sultry Savannah, Georgia. He's the one bright spot in a place where cell phones are forbidden, the other students are all screw-ups, and security cameras watch every move.

Even though Daniel wants nothing to do with Luce--and goes out of his way to make that very clear--she can't let it go. Drawn to him like a moth to a flame, she has to find out what Daniel is so desperate to keep secret . . . even if it kills her.

Dangerously exciting and darkly romantic, Fallen is a page turning thriller and the ultimate love story.

--------------------------------------------------------------------------------------

Helt klart läsvärd även om den inte får allra högsta betyg menh det ska bli kul att läsa fortsättningen för den första boken lämnar många frågor!

Av Marie - 7 september 2011 21:27

Idag var det återbesök hos ögondoktorn - och han är såååå bra min ögondoktor - och beskeden därifrån var väl inte så väldans glädjande. Måste nu ha cortison-salva i båda ögonen ett tag för att de inte vill blir riktigt bra. Skit är det! Måste droppa ögondroppar 4-5 ggr på jobbet och så ha i salva. Hur kul är det att aldrig ens kunna sminka sig? Inte ett dugg roligt!! Usch!!


Men men.... måste ju berätta lite roliga delar av resan också.


Dan släppte av mig och Sofia (som följde med som sällskapsdam) vid sjukhuset eftersom det var fullt på parkeringen. Planen var att jag skulle ringa honom när vi var klara. Så... när vi var klara gick Sofia och jag in en sväng på apoteket och därifrån lånade jag Sofias telefon (eftersom min inte hade något levande batteri) och upptäckte att Dans telefon låg i min väska eftersom klantiga jag hade lagt den där i bilen. Gaaah! Så där satt alltså Dan någonstans i bilen och väntade på att vi skulle ringa och visste inte att han inte hade någon telefon. Så dumt! Men Sofia och jag gick igenom hela parkeringen - när vi kommit igenom hela och vänt kom Dan gående. Sedan fick vi gå säkert en kilometer för Dan hade parkerat skitlångt bort eftersom det var fullt på parkeringen. Tror ni inte att det fanns massor med parkeringar när vi gick tillbaka till bilen? Jo då!


Vi tog en tur till Ikea efter det. Köttbulletallrik och en liten expedithylla och lite annat grejs fick det bli. Väntar nog med att bygga ihop den tills i helgen.


Sov gott nu alla! Det måste jag göra för det har blivit alldeles för lite sömn i ett par dagar!

Av Marie - 7 september 2011 21:23

Igår åkte jag och Sofia till Nykroppa efter jobbet. Vi fick skjuts in av Dan. Meningen var att jag skulle bli tatuerad 18.00 men när klockan blev 21 gick vi mot bussen men ändrade oss och gick tillbaka efter ett erbjudande om skjuts hem så... trots att jag trodde att jag skulle slippa ett tag så blev den gjord ändå - min g-klav! Sofia var modig och gjorde dels ett hjärta ovanför bröstet och skitsnygga stjärnor (som jag också vill ha) på benet :)


Så här såg min ut idag :) I like it a lot! Bilden blev lite suddig men det står ett A i den vänstra stjärnan <3


 

Av Marie - 5 september 2011 19:29

I två år har vi varit gifta idag :) Och Anton blir 15 månader.


Blev glatt överraskad när min käre man kom hem från affären med en blombukett :)


 

Av Marie - 2 september 2011 18:44

 
Av Marie - 1 september 2011 13:57

Gjorde ett rosa mobilfodral igår :) det blev klart på ett tv-program, var enkelt att göra och kommer att göras i fler färger.


Jag använder ett mössgarn och virknål stl 7. De flesta fodral är virkade med betydligt tunnare garn och mindre krok men jag tyckte att det blev ganska trevligt ändå. Lite som ett vinterfodral till mobilen.


Det är virkat så att jag gjorde en lm-kedja som var lika bred som mobilen. Sedan vände jag och virkade en rad med fm - 3st i sista maskan, sedan snurrar man den så att man virkar en rad på andra sidan av kedjan och virkar 2 fm i sista maskan på det varvet. Efter det är det bara att virka runt, runt, runt tills det täcker mobiltelefonen.

Själva snöret är en kedja av lm som sedan virkats en extra gång med sm för extra stadga. Förstår ni?


Mitt stora problem är att jag fortfarande inte riktigt fattar hur man får mitten avv vara rak när man virkar runt, runt. Går det? Förstår inte riktigt men det gick ändå!


Fin blev den iallafall. Funderar på att virka några till och eventuellt låta vara med på marknadsståndet. Vad tror ni om det? Får väl se om jag hinner med :)


 

Presentation


Bloggen om mig!

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag läser

Aprilmammor 2013

Fråga mig

5 besvarade frågor

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards