Alla inlägg under augusti 2010

Av Marie - 6 augusti 2010 20:04

  

Av Marie - 6 augusti 2010 09:28

Igår så var jag ute och gick i nästan 2 timmar i mina gamla street-skor = inte smart. För ett par månader sedan när vi gick igenom en massa gamla skor så slängde jag mina walkingskor och sa att jag skulle köpa nya när jag börjar promenera igen. Har jag gjort det? NEJ! Har jag råd att göra det nu? NEJ!

 

Problemet är att jag får så vansinnigt ont av att gå om jag har fel skor. Har alltid haft känsliga fötter - oavsett vikt.

 

Dags att börja titta runt iallafall... är ju trist om jag ska behöva ha ont i flera dagara bara för att jag är duktig nog att gå ut och gå lite ibland. Surt!!!


        

Av Marie - 5 augusti 2010 19:21

Idag blir Anton 2 månader. Han och jag firade lite med tacos hemma hos moster Malin + pojkvän. Anton var väldigt intresserad av Markus röda tröja och följde honom med blicken så fort han fick möjlighet :)

 

För övrigt så håller han på att lära sig att suga på tummen. Men varför envisas han med att stoppa in så mycket av handen i munnen att han får kväljningar?

 

Imorgon ska Anton, jag och mamma/mormor hälsa på mormorsmor/mormorsmormor och efter det kan det hända att vi får besök av mormor/mormorsmor och morfar/mormorsfar... hänger ni med?



Av Marie - 5 augusti 2010 09:28

Åh vad skönt det känns nu när jag precis kört EA Sports Active i en timme :) Det är ett fantastiskt spel som jag har tänkt att skriva lite mer om någon dag när tiden finns. Jag hade tur att Anton somnade om efter sin frukost så att jag kunde lämna honom och hans far uppe och gå ner och kämpa lite framför teven.

 

Lite senare ska Anton och jag promenera till Malin så det blir lite promenadtid att registrera på www.funbeat.se när vi kommer hem. Underbart!

 

Det är svårare än man kan tro att få tid till träning även om både Dan och jag är hemma med Anton nu. Tiden bara flyger iväg. Weird! Jag ska göra mitt bästa för att hinna med åtminstone ett par timmar i veckan. Och när Dan börjar jobba igen blir det strikt kosthållning också... när jag har en chans att planera bättre.

Av Marie - 4 augusti 2010 19:28

Fasen vad dålig jag är på att handla nu för tiden... vi åkte till Rusta och gick fram och tillbaka och kom tillslut ut med en lampa som tänder sig när man går förbi den - ska sitta på garaget. Sedan tog vi en sväng till Barnens Hus där jag köpte en skallra till Anton - fy vad dyrt det är med barnsaker om man ska köpa dem i "riktig" butik. Sjukt! Efter det köpte vi tejp på Stuvbutiken och sen blev det en snabbis till Ica och Coop Forum. På Coop köpte jag faktiskt tre bodysar, en romper och ett par byxor till Anton. Det var ju halva priset på redan ganska så billiga plagg. Mycket bra tycker jag!!!


  



Nu blir det lite latning i soffan med hela familjen. Lite Las Vegas säsong 1 kanske nu när Supernatural är slut :( 

 

Och det skiter sig med viktandet nu så jag försöker att röra mig ordentligt istället och tar tag i nyttigmaten sen när Dan börjar jobba igen. Det blir liksom inte som det ska nu när man gör lite som man känner och det är semester.

 

Imorgon ska jag och Anton hälsa på Malin och Markus :)

Av Marie - 4 augusti 2010 10:21

Nu har vi lyckats titta klart på fjärde säsongen av Supernatural så nu är det abstinens ett tag framöver... jag vill ju fortsätta se vad som händer. Jag tror nästan att det är min favoritsäsong hittills :) Nästa säsong släpps 18 oktober och vi brukar vänta ett tag med att beställa eftersom priset brukar gå ner en hel del efter ett par månader. Men hur ska jag orka vänta?


  



Av Marie - 3 augusti 2010 20:55

Anton var hur duktig som helst igår när vi var på grillkväll. Han satt mest och tittade på allt som hände omkring honom hela tiden. Han till och med somnade i babysittern som han fick låna när de andra huliganerna sprang och åkte runt runt :) Det är så roligt att se Emil, Noel och Martin och veta att om några år kommer Anton också kunna vara med och leka - och då finns det en till liten en som bara kommer att vara 2 månader från honom i ålder.


  

Av Marie - 3 augusti 2010 20:30

Jag har köpt en bok som handlar om bebisars utvecklingssprång under det första året. Författaren menar att vid varje språng så kan bebisen bli lite mer krävande och "svår" eftersom han eller hon måste vänja sig vid det nya som den upptäcker.

 

Ett sådant språng ska komma runt 8 veckors ålder och jag funderar lite på om det är dags för det nu för Anton. Han har varit lite jobbig idag... får väl se om det fortsätter eller om han bara har en dålig dag.

 

Han är mycket mer medveten om omvärlden nu och är intresserad av allt han ser och hör. Förut har han inte reagerat så mycket på ljud men nu kan han bli ledsen om han hör ett plötsligt eller extra högt ljud. Häromdagen blev han jättelessen när Dan nös och började gråta när vi var ute och en moped körde förbi.... (kan de inte hålla sig borta när jag är ute med min bebis, eller?)

 

Boken är i vilket fall intressant och det är lättare att orka med de jobbiga perioderna när man vet att det kommer att gå över.

 

Man behöver ju inte läsa hela boken på en gång heller utan ta fram den när den nya språnget närmar sig :)


  



Presentation


Bloggen om mig!

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag läser

Aprilmammor 2013

Fråga mig

5 besvarade frågor

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards