Alla inlägg under september 2010

Av Marie - 24 september 2010 08:58

Ja vi tar flera saker på en gång...

 

Sofia var här med presenter till mig och Anton igår som vi blev väldigt glada för.

 

Anton fick en leksak med knappar som låter :)

 

  

 

och jag fick en jättefin kalenderposter med Twilightbilder :)

 

  

 

Nya lampan kom upp igår och den är verkligen värd sitt pris :) Sååå glad att jag köpte med den. Vi har tittat på en liknande på www.jotex.se men där kostar samma version 499kr + frakt. Bara genom att köpa lampan för 199kr tjänade jag in bussresan till Ullared :) Roligt!

 

  

 

Och innan Anton spydde innan vi gick till öppna förskolan igår så hade han sina nya fina jeans och Tiger-tröja och jag hann ta ett kort innan jag var tvungen att byta på honom. Cool bebis va?


  

Av Marie - 23 september 2010 15:19

Råkade hitta lite roligt som jag inte tänkt på förut idag...


The Firm är en populär serie med träningsdvd'er från det stora landet i väst och idag hittade jag en dvd där de lagt in fyra olika dvd'er på en för samma pris som en. Heeelt i min smak. Den kommer nog att bli inköpt om några veckor.


  


The Firm: Ultimate Fat-Burning Collection


Finns på www.megastore.se för bara 115kr.



Av Marie - 23 september 2010 13:58

Idag har jag och Anton varit med Sofia och Henry på Öppna förskolan en stund. Jag har inte varit där förut för jag har inte vågat gå dit själv :P det verkar ju som att "alla andra" mammor känner varandra redan :( men då har ju en del av dem flera barn och har hunnit med att göra fler saker med barnen såklart.

 

Jag känner mig lite seg och trött idag och trots att det finns massor av saker som bara skriker "gör mig" så orkar jag inte ta tag i något av det :( Känner mig som en hemsk människa.

 

Beställde framkallning av en del kort igår så att jag kan fixa våra egna ramar :) Det blir en ram med flera kort i till några bröllopskort och så några vanliga Anton-kort i de vanliga ramarna. Tur att jag får åka och köpa fler ramar snart. Kom ju på att man kan ha kort i flera rum. Jag ska ställa några i sovrummet och några i vardagsrummet :)  

 

Hur ska jag orka ta mig upp på morgonen när jag börjar jobba igen? Shit... det blir nog det jobbigaste med att jobba.



Av Marie - 22 september 2010 17:30

Måste måste måste måste måste haaaaaa!

 

  

 

Hur länge tror ni det dröjer innan jag bara måste beställa en sån här tavla till Antons rum??? Finns med andra Disney-figurer också på www.fujidirekt.se

 

Nästa Ullareds-datum är bestämt redan. Hihi!

Av Marie - 22 september 2010 10:17

Shit shit shit vad Gekås är roligt om man är som mig - gillar att köpa små billiga saker. Jag sitter redan och ångrar en del saker jag inte köpte och försöker få till en ny resa innan jul. Julklappar i massor ska jag köpa då!

 

Sahra kom närmast med sin gissning. 1994 kr handlade jag för inne på varuhuset (sen kostade ju mat och fika och så under dagen men det gills väl inte?).

 

Det är såklart lite jobbigt att åka i bussen så länge men det gick förvånadsvärt bra ändå. Bussen var bekväm och man behövde i trängas och benen fick plats. Chaufförerna (ja det var två med) var trevliga och vi hade en fikapaus både på vägen ner och tillbaka. Fikan på vägen ner var inte så billig... mina två kakor kostade 38kr och Sofias kaffekopp och cocosboll kostade 39kr.

 

  

 

Sofia och jag delade på oss därinne för att inte behöva vänta på varandra och det var smart tänkt. Jag var faktiskt klar redan två timmar innan bussen skulle gå hem. Tyvärr gick jag lite till och råkade stoppa ner fler saker i vagnen efter det... oops! Det var inte så himla trångt därinne som man hör att det ska vara ibland. Det var bara när vi gick in som det var lite svårt att ta sig fram men folk skingrade sig efter en stund så att det blev lättare.

 

Och vet ni? Det finns ett stort rum med kundvagnsparkering på andra våningen. Hihihi!

 

    

 

Så vad köpte jag då? Vill ni ha en lista på det viktigaste?

 

- En åkpåse till Anton för 229kr.

 

  

 

- En himla massa kläder till Anton. Jättefiiiina grejer fanns det till helt ok priser.

  

  

 

- Lite leksaker till Anton såklart. Här med sin nya boll :)

 

  

 

Och sedan köpte jag såklart lite mer småplock som godis till Dan, ramar, en kökslampa som jag ska visa på bild när den kommit upp och så vidare.

 

Nästa gång blir det:

 

Fler ramar, overall till Anton, lite mer Antonkläder, underkläder till Dan, julklappar till Anton, inredningsdetaljer till hallen m.m Ja ni ser! :) Så roligt var det :)

 

Av Marie - 21 september 2010 04:39

Här spöregnar det och enligt Gekås hemsida så regnar det där nere också :( vad trist. Men vi ska ju inte shoppa utomhus så det kanske går ändå.

 

Dags att packa ner mackor, telefon och plånbok och snart bege sig över gatan för den första biten av färden - mot Karlskoga och sen mot Ullared :) Vad jag ska handla :)

 

Någon som törs gissa hur mycket jag kommer att handla för?



Av Marie - 20 september 2010 16:49

... sen börjar jag jobba igen.

 

Blandade känslor såklart.

 

Är inte på något sätt nervös över att det på något sätt inte skulle fungera hemma men det är klart att det är lite vemodigt att vara borta från Anton så länge på dagarna - jag är ju trots allt van vid att nästan alltid vara med honom. Men det är ett medvetet val vi gör :)

 

Återstår att se hur det kommer att bli på jobbet innan det bestäms hur många dagar i veckan jag ska jobba sen när de första 10 veckorna är över :)

Av Marie - 20 september 2010 10:07

Ja imorgon åker jag och Sofia till Gekås i Ullared.


Klockan 06.00 går bussen från Karlskoga. Patrik får skjutsa in oss.

Vi kommer fram ca 11.30 och åker därifrån 17.00

Beräknas vara tillbaka i Karlskoga 21.30 Dan och Anton får hämta oss.


Vi har alltså bara 5,5 timmar där borta. Hur ska vi hinna med? Det är antagligen bäst att göra upp en plan för vad man vill titta på och försöka att följa den.


I huvudsak vill jag titta på barnkläder - speciellt vinterkläder, leksaker och lite annat barnrelaterat. I andra hand - om tid finns - ska jag kolla på heminredningsdelen eftersom jag snart ska börja greja lite med hallen och så vill jag åtminstone titta på lampor eftersom jag är lampoman. Och så vill jag ju kolla på tv-spel och filmer också :) Vore roligt att komma hem med lite film som vi kan ha och titta på i höst. Och sen vore det ju bra om jag hittade walking-skor egentligen. Får väl se vart vi hamnar.


 Bilder från Gekås-bloggen

            


Vad jag ABSOLUT INTE ska slösa tid på är de tråkiga sakerna som plastpåsar, schampoo, tvål, smink, servetter... ja allt sånt där som inte kostar speciellt mycket på exempelvis Ö&B ändå. Hur kul är det att åka ner och komma hem med massa tråkiga saker? Nej med tanke på att vi åker buss vill jag inte dra med mig alltför mycket tråkigt onödigt hem. Bara roligt onödigt kommer att inhandlas :P


Har varit inne och tittat lite på Gekås-bloggen och förundras över hur mycket det faktiskt verkar finnas.


Förberedelser som ska göras idag för att bli så lite stressad som möjligt imorgon bitti:


- Ladda telefonen (så att vi kan ringa till varandra när vi har tappat bort varandra)

- Packa väskan. (Pengar och telefon kommer man långt på... kamera kanske också?)

- Fixa matsäck! (Mackor, frukt, lite Loka krusbär/päron)

- Lägga fram kläder (Vore trist att springa omkring och tänka på det imorgon bitti)

- Duscha (bäst att göra det kvällen innan i och med att man aldrig riktigt vet hur mycket man kommer att hinna när man har en bebis)


Är bara att hoppas att Anton tänker vara en snäll bebis inatt så att jag får sova lite :)

Presentation


Bloggen om mig!

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag läser

Aprilmammor 2013

Fråga mig

5 besvarade frågor

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards