Alla inlägg under mars 2011

Av Marie - 28 mars 2011 12:54

 

Gekås i Ullared är det som gäller. Vi skulle inte ha åkt riktigt än men var tvungna att flytta på resan pga tråkiga omständigheter. Än så länge är inköpslistan ganska öppen men jag vet ungefär vad jag ska titta efter. Allt kanske inte kommer att inköpas men tittas ska det.


Ullared-bloggen kan man se en del av det som finns i butiken för tillfället.


Titt-lista!

  • Bröllopspresenter eftersom det blir två bröllop till sommaren om allt blir som det ska. Vi får väl se! Hoppas, hoppas!
  • Födelsedagspresenter till min släkt
  • ettårs-present/er till Anton såklart :)
  • fler små, fina saker till hallarna - lampor bland annat
  • vår/sommarkläder till Anton
  • sopsäckar, soppåsar, plastpåsar
  • walkingskor till mig
  • några små påsksaker kanske? Vi har inte så mycket sådant än.

Sedan kommer det antagligen att fyllas på med lite annat också i vagnen om jag gissar rätt. Hahaha!


Den här gången blir det medtagen frukost på bussen istället för det svindyra stället man stannar på.


Och ikväll måste jag förbereda genom att ladda telefonen, fylla på med musik, se till så att jag har ordning på kläderna till imorgon, se till så att allt jag behöver till resan finns med och skriva en liten lista på det jag ska titta på. Telefon och pengar är viktigast :)

Av Marie - 28 mars 2011 06:56

Alltså... har ni sett hur han ser ut? Han är för mig urbilden av en otäck, äcklig, elak farbror. Rent utseendemässigt alltså. Vad är det som gör en sådan karl folklig? Förstår inte alls. Betyder folklig i det här avseendet att man kan se ut hur som helst? Hur ska man kunna ta hand om folket om man inte kan ta hand om sig själv? Han ser ju ut som om han kunde ha varit med i någon av de där nymodiga serierna med annorlunda personer.


 

Ja, just nu är jag ytlig men inte fasen är det så att utseendet inte har någon betydelse i sådana här publika sammanhang? Folk från andra länder som ska hälsa på de styrande i Sverige kommer ju att tro att vi skämtar med dem, eller?


Nej jag ska ge mig. Jag vet inte ett dyft om honom personligen. Han kanske är världens bästa partiledare. Men det är lite trist. Finns det inga stiliga karlar på den röda sidan som kan kliva fram och vara ansiktet utåt? Men hur mycket politik skulle jag bry mig om om Ian Somerhalder skulle stå där? Jag skulle inte höra någonting på grund av suset i mina öron :P Åh Ian! Värsta tonårscrushen har jag på honom ja!!! Kanske får göra en egen låt och youtube-film till honom :) Vore inte det roligt? Nej, nu var det inte honom det skulle handla om.


Och nej, det kommer inte att påverka vad jag röstar på i nästa val. Vår typ av politik ska inte bestämmas på personnivå utan på ideologinivå.

Av Marie - 27 mars 2011 15:13

Nu äntligen har jag bestämt mig. Det blir en sådan här lite sak från www.Expert.se:


 

  • AMD V140 processor (2,3Ghz)
  • 4GB arbetsminne, 500GB hårddisk
  • ATI Radeon HD4250, 512MB delad grafik
  • WLAN 802.11bgn, Gigabit Ethernet LAN
  • Webcam, 3-i-1MCR, HDMI, 4xUSB 2.0
  • Windows 7 Home Premium

Den duger absolut åt mig. Hade tänkt mig en billig med både mindre ram och mindre hårddisk men den här bara skrek "köp mig" när jag hittade den under min nattliga mobilsurfning inatt.


Så snart har jag min första alldeles egna dator. Coolt va? Jag hade ingen i min lägenhet och när jag och Dan flyttade ihop köpte han en egen och sedan köpte vi en ihop och har liksom aldrig kommit oss för att köpa någon laptop. Hihi! Den gemensamma datorn kommer att få flytta in i musikrummet och agera musikdator och den allra äldsta kommer att bli pensionerad. Den är typ 8 år nu och i datavärlden är det ganska mycket vad jag har förstått.


Längtar... kanske till och med kan börja skriva lite igen när jag får hem den :) Måste bara se till att vara försiktig med den så att inte Anton lyckas få tag den.


Jag ska titta efter lite tillbehör till den på Gekås på tisdag. En väska, en liten mus med sladdvinda och kanske någonting annat roligt. Hihi!

Av Marie - 26 mars 2011 13:49

Inatt är det dags att ställa fram klockan. Alltså... 02.00 flyttar man fram den till 03.00 Dvs man förlorar en timme :( Men men... den kommer tillbaka till hösten.


Det finns några bra trick för att lära sig åt vilket håll den ska.


Den bäst tycker jag är den engelska:


Spring forward, fall back!


Annars kan man använda sig av trädgårdsmöblerna eller grillen som exempel. På våren ställer man fram grejerna, på hösten tillbaka.





Av Marie - 26 mars 2011 13:45

Igår var en trevlig dag.


Först en morgonpromenad, sedan besök av mormor/mormorsmor och sedan kom Elly som stannade kvar och åt hemmagjord köttfärspizza och spelade lite Just Dance 2. Igen igen igen!


Idag har vi varit ute på promenad, ätit och pratat lite ekonomi :)


Senare blir det fruktsallad.


Imorgon, kanske en liten minishoppingtur.


Känns ganska bra - förutom att jag har konstiga problem som vanligt. Om ni visste var min nyaste finne sitter skulle ni skratta och himla med ögonen. Så typiskt! Jag lovar!!!

Av Marie - 25 mars 2011 12:51

Som vanligt är en hel del Twilight-relaterad nominerat :)



Röstar gör man här.





Av Marie - 25 mars 2011 08:14

Helt plötsligt kom det en sån där fullspäckad dag igen   


Anton har fått sin frukost och nu är det min tur. Sedan ska vi ta en tur (förhoppningsvis) till OKQ8 för att hämta nya modulen till digitalboxen och sedan eventuellt förbi ICA för att köpa lite nödvändigheter.


Lite senare ska mormorsmor komma förbi med sin bärbara igen. Vet inte vad hon vill ha hjälp med riktigt men hjälp ska hon få :) ska titta på skärmstorleken också och fundera över hur stor jag vill ha på min som jag troligtvis kommer att köpa mig inom en snar framtid. Vem säger att man inte kan köpa prylar även om man har världens sämsta lön och går på föräldrapenning? Hahahaha!


Och ännu lite senare kommer Elly för att hämta lite grejer. Roligt roligt! Hon är så saknad!


Och sedan när Dan kommer hem är det dags att få lite träning. Har inte lyckats få ihop det den här veckan eftersom nya prylen tagit lite tid i anspråk och kommer nog att fortsätta göra det ett tag :P


Dags att börja kolla efter en gitarr också... Vi behöver en till förutom min fina :)


 

Av Marie - 24 mars 2011 08:34

www.ebay.co.uk är en rolig sida.


Idag hittade jag en chipsmojäng som jag minns att mamma hade en för en himla massa år sedan.


 


Man skivar potatis och ställer skivorna i facken på plastgrejen och stoppar in i micron och efter en stund så kommer det ut potatisskivor som man kan låtsas är chips :) men med mycket mindre fett och inte så många tillsatser.


Lite roligt är det allt.


De verkar vara svårt att hitta dem i Sverige men jag har hittat i Hong Kong så nu har jag beställt en. Man kan göra samma typ av skivor genom att skiva potatisen, torka den och lägga den på ett fat och köra i micron men det är inte lika roligt.


Med frakt går den på 42kr så jag tyckte att den var värd det. Återkommer med en recension om några veckor. Hihi! 

Presentation


Bloggen om mig!

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag läser

Aprilmammor 2013

Fråga mig

5 besvarade frågor

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards