Alla inlägg under mars 2011

Av Marie - 12 mars 2011 11:39

Ja... jag har ju lovat en lista så det är väl bäst jag gör en.

 

Det är sjukt mycket svårare i år än förra året så jag räknar inte med att det blir så många rätt. Men några hoppas jag såklart på.

 

Och kom ihåg! Det här är en gissning på hur det kommer att gå. Inte på hur jag tycker att det ska gå :P Skitsvårt att gissa är det. Oj oj oj! Men här kommer den!

 

1. The Moniker "Oh My God"

 

2. Eric Saade "Popular"

 

3. Sara Varga "Spring För Livet"

 

4. Sanna Nielsen "I'm In Love"

 

5. Danny "In The Club"

 

6. Nicke Borg "Leaving Home"

 

7. Brolle "7 Days And 7 Nights"

 

8. Linda Bengtzing "E De Fel På Mig"

 

9. Playtones "The King"

 

10. Swingfly "Me & My Drum"



Av Marie - 11 mars 2011 13:30

Om en timme kommer Bröllan. Hon behöver lite hjälp inför ikväll så vi ska ut och äta med jobbet. Hon har en nyopererad hand så hon är lite handikappad. Ska bli skönt att få lite sällskap i röran faktiskt.

 

Vi ska fixa hår och kläder och lite smink och kanske ta en liten grogg eller två.

 

Senare ska vi hämta upp Therese och ge oss ut på äventyr. Till The Pub såklart :) Där möts vi upp av en del annat roligt folk från jobbet och så äter och dricker vi en stund.

 

Förra gången vi var där var förra våren. Jag var gravid då! Jag och Rang beställde kyckling. När man skar i den kom det ut vitt klet... Jag kallar rätten för s*e*m*kyckling men det kan jag inte skriva ut i sin helhet.

 

  

(Det här är Rangs tallrik. Det syns på ketchupen)

 

Hoppas att menyn är lite uppgraderad och att det finns något vettigt med kyckling eller lax som man kan äta. De andra brukar äta kött som de steker på stenar vid bordet men jag gillar inte riktigt det...

 

Hoppas på att lyckas ta några trevliga kort som jag kan dela med mig av också :) men jag vet inte om jag vill vara med på några själv den här gången.

Av Marie - 11 mars 2011 07:36

Min kära farfar, Antons morfarsfar, Storfors coolaste, dragspelande, skämtande finne är inte här längre.  

 

Han pratade så mycket om Anton. Och jag har inte varit där med honom på så länge. De har varit dåliga och Anton har varit sjuk och det har varit svårt att få till det. Vi skulle ha gått dit den här veckan men det blev inte så.

 

Sov gott farfar!


  

Av Marie - 10 mars 2011 17:36

Idag har jag varit bebisfri :) han har varit hos farmor. Jag passade på att gå till Folkets Hus och kolla upp de där gymnasiekurserna som jag vill läsa, handlat lite, bakat pitabröd som inte blev pitabröd, rivit lite tapet, städat lite och kollat på Vampire Diaries 16:e avsnitt. Nu är det panik - det finns inga fler avsnitt att kolla på. Jag kommer att längta ihjäl mig!!! Och jag vet att jag inte är den enda.

 

Jag hoppas att Anton bara har en dålig dag så att han inte håller på att bli sjuk. Han är väldigt gnällig och vill inte alls krypa omkring på golvet utan vill bli buren mest hela tiden. Stackaren!

 

Imorse blev han superarg när han inte kom över en kudde som låg i vägen.


  





Av Marie - 9 mars 2011 15:25

Vi är inte riktigt på samma våglängd idag, Anton och jag. Han vill en sak och jag en annan.

 

Jag var så utröttad så vi gick hem från Öppna Förskolan tidigare än tänkt. Bara orkade inte längre. Självklart somnade bråkstaken i vagnen när vi nästan var hemma. Sedan fick han sova i den en stund så att jag åtminstone hann få i mig lite paniklunch.

 

Just nu lagar jag mycket mat på samma gång som vanligt och har stoppat Anton i buren och hoppas att han ska somna av sig själv. Han gnuggade ögonen och gnällde och hängde mig i byxbenet så jag hoppas att han kan komma till ro så att jag hinner fixa. Blir det som jag har tänkt slipper jag laga mat både imorgon och på fredag. Sådant tycker jag om! Att köpa billiga storpack med kött har definitivt sina fördelar :D

 

  

 

Blåmärket kommer från en dust med en skåpdörr om ni undrar.  

Av Marie - 9 mars 2011 07:32

Ja... ni vet ju hur det blev förra gången jag skulle våga mig på att ge Anton babysmörgås. Det slutade med att han fick smulor inlindade i mjukost. Inte riktigt vad det tänkt men har man en mesig mamma så kan det bli så. Stackars Anton!

 

Igår så var Dan hemma när vi testade och då blev det mycket mer på riktigt. En franskbrödskiva, på med mjukost, bort med kanterna och dela i fyra delar. Voilà! En babysmörgås.

 

  

 

Det gick ganska bra men när Anton var på slutet av andra biten fick han lite i halsen men det försvann lika fort igen. Uj vad jobbigt jag tycker att det är men han är mycket duktigare än vad jag tror att han ska vara hela tiden.

 

  

 

Det kan eventuellt bli en tur till Öppna idag om jag får tiden att räcka till. Det var länge sedan nu och det är ju så roligt att träffa de andra mammorna och barnen nu när de utvecklas så otroligt snabbt. Och Anton gillar sångstunden   

Av Marie - 8 mars 2011 11:37

Igår var jag duktig och hade en superlat kväll. Det behöver jag så jag är ganska stolt. Jag gjorde ingenting i stort sett - förutom att jag gick till affären och hyrde en film och köpte en påse Cheez balls. Gott och nödvändigt var det!

 

Filmvalet blev:

The Invention of Lying
med Ricky Gervais, Rob Lowe, Jennifer Garner, Jonah Hill, Tina Fey m.fl

 

Den handlar om ett samhälle där människor aldrig har lärt sig att ljuga. De kan inte ens tänka sig att det finns något sådant tills en dag då en författare kommer på konsten och börjar använda den - mest för sin egen vinnings skull såklart.

 

 

 

Den var stundtals riktigt bra men någonstans känns det lite som att filmen försöker vara lite mer än vad den är. Storyn är lite bättre än själva filmen. Första halvan är suverän men sedan börjar den bli lite mjäkig och konstig. Ibland är det nästan som att bara för att folk inte kan tala osanning så har de ingen empati och är cyniska mest hela tiden. Och jag vet inte vad jag tycker om slutet. Blir inte tjejen lite lurad?


Själva tanken är ganska svindlande. Tänk att leva i en värld där alla talar sanning och vad de tänkte hela tiden. Helt sjukt! Jag tror att det faktum att vi kan dölja sanningar och dra vita lögner ibland eller helt enkelt hålla in med vad vi tycker är en del i mänsklighetens storhet. Tänk vad många fler som skulle ha blivit mördade genom tiderna om de talat om vad de tyckte i tid. Det finns sällan någon som tycker om exakt alla sidor och saker hos någon annan, eller? Å andra sidan! Om alla vore likadana och visste att det var så kanske det hade fungera ändå? eller?


Nej tack! Det går bra ändå! Men sevärd och tänkvärd är den   

Av Marie - 8 mars 2011 09:04

Rösta till vänster!

 

Och nej ni behöver inte :P men ni får gärna!



Presentation


Bloggen om mig!

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag läser

Aprilmammor 2013

Fråga mig

5 besvarade frågor

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards