Alla inlägg under mars 2011

Av Marie - 15 mars 2011 12:04

     


Gillar färgen på min nya tröja men inte att ta kort på mig själv   

Av Marie - 15 mars 2011 11:52

Jag blir tokig.

 

Läste färdigt Alla Själars Natt av Deborah Harkness igår och vad tror ni jag upptäcker? Jo att det är första delen av en triologi!!! Det visste ju inte jag. Och när ska nästa del kommaut? Jo 2012. Aaaah! Jag vill ju läsa resten nu? Jag läser ALDRIG böcker som inte har en släppt fortsättning om jag kan undvika det! Väntan gör mig knäpp!

 

Nästa grej är såklart den kommande första delen av Breaking Dawn med premiär i NOVEMBER. Det är för tusan 8 månader kvar. Orka vänta! Och sedan när den är tittad på kommer den värsta, värsta väntan av dem alla. Sista delen av serien kommer inte upp på bio förrän i november 2012. Aaaaah! Varför har de så långt emellan de sista två som spelas in samtidigt när det bara var typ ett halvår mellan New Moon och Eclipse? Va? Va? Va? Tur att jag har Pattinson på min kalender på jobbet :) en mycket bra idé jag kom på den där gången, eller hur Sahra?

 

  

 

Och så är det det tredje problemet. Vampire Diaries Säsong 2 som slutade mitt i. Nästa avsnitt sänds i USA 7/4 så det är inte riktigt lika lång väntetid men sedan måste man vänta en vecka mellan varje avsnitt tills man kommer till slutet. Då kan jag lika gärna vänta de där sista åtta veckorna och titta på allt samtidigt... men då blir väntan över två månader och det kanske jag inte klara. Gaaah!

 

  

 

Väntar in Vampire Diaries boken också - den första dubbelupplagan. Den är utlånad till i slutet av mars på biblioteket och jag vill inte köpa dem så det är bara att vänta och hoppas att den som har den inte tänker lämna in den för sent!

 

Och när jag ändå tar upp det här med att vänta på vampyrer. När kommer True Blood tillbaka på svensk tv - som jag inte gillar men inte kan låta bli att titta på? Jo till hösten!!!

 

     

 

Men vad skönt det är ändå med sådana här ytliga, lite smålöjliga problem att slösa energi på så att jag slipper tänka på annat :D

Av Marie - 14 mars 2011 19:01

Jag är glad att jag bor i den här delen av världen just nu. Inga stora jordbävningar, inga vulkaner som får några utbrott, inga dramatiska översvämningar, inga tsunamis...

 

När man ser videoklipp och bilder från det drabbade Japan är det nästan som att titta på film. Det verkar så overkligt. Vilka otroliga krafter det finns! Jag kan inte ens tänka mig hur det skulle vara att hamna mitt i en sådan katastrof. Tänk att försöka köra bort från en jättevåg? eller att vara i en byggnad som rasar ihop och inte veta vart ens familj är eller om de ens har klarat sig. Hemskt!


Av Marie - 14 mars 2011 11:46

Kanske måste dra ner lite på datatiden igen. Jag ser suddigt. Jag vet inte om det beror på ögonen eller om det är stress. Periodvis har jag sett suddigt tidigare också så det är ju inte helt omöjligt att det är det sistnämnda. Typiskt! Jag ser inte nästan någonting på guiden på tv'n och kan inte läsa undertexterna och har stora problem när jag ska läsa det som står på dataskärmen. Det är bara att vänta och se om det försvinner eller inte! Men jag ska förstås försöka blogga lite ändå. Skriva är ju lättare än att läsa. Och en och annan bild på Anton måste ju upp!

 

För övrigt ser veckan ut ungefär som följer:

 

* Fem träningspass - blandad kompott
* En lunch på Than Thai Palace med mormor :)
* Förhoppningsvis vägning och mätning av Anton på BVC
* Öppna Förskolan
* Liten tur till Karlskoga

 

Sahra är inte på jobbet, och inte Bröllan och inte Niclas. Lite tråkigt men tur att resten är där i alla fall :)

 

Av Marie - 13 mars 2011 13:40

Han har ockuperat gummibandet så det verkar inte bli någon träning för mig idag   


    

Av Marie - 13 mars 2011 10:34

Så dåligt har jag ALDRIG gissat förut. Jag var nästan helt ute och cyklade. På sätt och vis är jag glad att en del inte hamnade högre än vad de gjorde men det var ju inte så bra för min trovärdighet som Melodifestival-gissare. Skäms lite nu! Pinsamt!

 

  

 

 

Så här blev det:

 

1. Eric Saade, “Popular

2. Danny, “In the Club
3. The Moniker, “
Oh My God!

4. Sanna Nielsen, “I’m In Love
5. Swingfly, “
Me And My Drum
6. The Playtones, “
The King
7. Linda Bengtzing, “
E de fel på mig
8. Nicke Borg, “
Leaving Home
9. Sara Varga, “
Spring för livet
10. Brolle, “
7 Days And 7 Nights

 

Ja... om jag ser till antalet totala helrätt på placering så har jag 1/10 rätt. Inte så bra. Jag som tippade topp 3 förra året.

  

På det andra sättet som jag använde mig av förra året där jag får ett halvt rätt för de som ligger en placering fel på min lista i jämförelse till den riktiga så får jag 2 poäng jämför med fjolårets 6,5. Ja det kan inte bli mycket sämre i alla fall.

  

Min lista med mina poäng. 1 för rätt placering och 0,5 för en placering ifrån.

  

1. The Moniker "Oh My God" (0)

2. Eric Saade "Popular" (0,5)

 

3. Sara Varga "Spring För Livet" (0)

 

4. Sanna Nielsen "I'm In Love" (1)

5. Danny "In The Club" (0)

6. Nicke Borg "Leaving Home" (0)

7. Brolle "7 Days And 7 Nights" (0)

8. Linda Bengtzing "E De Fel På Mig" (0,5)

 

9. Playtones "The King" (0)

10. Swingfly "Me & My Drum" (0)

 

Jag har ingenting emot att Sverige skickar Saade. Han kan det han gör så jag hoppas att han går till final åtminstone. Så... nu blir det stiljte på den här fronten tills i slutet av maj då Eurovision går av stapeln :) Då ska jag spela igen :)

Av Marie - 12 mars 2011 18:06

Det var meningen att vi skulle kolla på Melodifestivalen med goda vänner men vi stannar hemma istället, torra och tråkiga som vi är :P

 

Nej men det har varit mycket nu och jag känner för att bara sitta i min soffa och bara vara. Det får bli så!

 

Pojkarna sover en skvätt. Anton kommer alltså att vara uppe heeela natten ungefär. Jaja! Det är ju söndag imorgon!

 

Skickar en tanke till vår Niclas också! Krya på dig!

 

Förresten har jag satsat lite nu på kvällens tävling... och eftersom jag har gjort det kommer antagligen helt fel person att vinna. Men... men... Tänk om jag hade satsat förra året när jag gissade en perfekt topp tre. Jag brukar lyckas ganska bra men ibland tror jag helt, helfel också. Som den gången Snälla, snälla kom tvåa.

Av Marie - 12 mars 2011 11:58

The Pub med jobbet igår. Det gick lugnt till. Jag är nog för gammal för uteliv. Cidrarna tog liksom inte. Blev bara trött ju :P Men det var gott. Både cidern och maten!


            




Presentation


Bloggen om mig!

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag läser

Aprilmammor 2013

Fråga mig

5 besvarade frågor

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards